fbpx

Oil-Free makeup remover 120 ml.

130,00kr.

Beskrivelse

Oil-Free Makeup Remover til nænsom fjernelse af makeup

Oil-Free Makeup Remover er en skånsom og effektiv makeupfjerner, som er helt fri for olie. Den går derfor godt i spænd med Sanzi vippe- og bryn-produkter. Oil-Free Makeup Remover er rig på antioxidanter og vitaminer, som beskytter og beriger din hud. Samtidig er den nænsom mod huden og fjerner din makeup uden at irritere huden.

Oplagt til dig, som enten har lash extensions eller permanent vippebuk, da øjenmakeupfjerneren er helt fri for olie. Derfor kan alle få glæde af den!

Sanzi makeupfjerner er desuden skabt til mildt, men effektivt at fjerne makeuprester, skidt og snavs samtidig med at din hud både bliver plejet og beskyttet. Du finder f.eks. panthenol i vores olie fri makeup fjerner, som har en beroligende og blødgørende effekt på huden. Du kan også finde hyaluronsyre på ingredienslisten af vores makeupfjerner, som binder og holder på fugten i huden.

Sanzi oliefri makeupfjerner er rig på antioxidanter og vitaminer, der beriger din hud. Desuden er produktet vegansk certificeret og fri for parfume og alkohol. Sanzi makeupfjerner giver du din hud de bedste betingelser for at restituere og blive klar til morgendagens påvirkninger.

Rig på antioxidanter & vitaminer
Ikke tilsat parfume og alkohol
Virker beroligende på huden
God sammen med Eyelash Growth Serum
Vegansk certificeret

Anti Aging face creme 50 ml.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Oil-Free makeup remover 120 ml.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *