Asian Goddess

Også kendt som min ”Skin Detox.”

Min Asian Goddess pakke indeholder de gamle asiatiske teknikker; Gua Sha, Ansigtscupping og en japansk lifting.

Jeg genvinder jeg, eller vedligeholder din huds rette pH balance, fjerner oplagret skidt og snavs, mens jeg aktiverer din huds naturlige udrensning og giver din hud et sundt og lækkert vitamin boost.

Gua Sha

Min lækre kosmetiske Gua Sha behandling består af en ansigtsrens med milde produkter, efterfulgt af en beroligende Gua Sha massage med økologisk og cellefornyende hybenkerneolie og en rosa kvarts sten.

Ansigts cupping

Du vil dernæst blive forkælet med kosmetisk cupping, i form af en ansigtscupping behandling. Cupping, er en 5000 år gammel metode, som blandt også stammer fra Kina, ligesom Gua Sha.

Cupping en vævsopstrammende behandling, som giver effekten af et ansigtsløft på en helt naturlig måde, uden nogen kniv involveret.

Cupping sender ilt og næring til hudens celler og giver på den måde kollagen produktion og hudelasticitet et boost.

Japansk Lifting

Nærende ansigtsmaske og afspændende ansigtsmassage

Japansk lifting er en forfriskende ansigtsmassage hvor naturlige japanske teknikker tages i brug for at opstramme ansigtet, med en reparerende og helende effekt.

En japansk lifting virker afspændende og afstressende.

Allerede efter første behandling vil opleve du en befriende lettelse, mens varmen breder sig i din krop, af mine naturlige japanske teknikker.

For det bedste resultat, anbefales det at du snakker med mig først om et forløb der passer perfekt til dig, og din huds behov.

Selve behandlingen indebærer: Ansigtsrens med milde produkter, opmåling af bryn, farve med en tilpasset farve hudtype, ret med voks, pincet og saks.

Tidsbestilling

◾ Book din behandling, se priser & hvor lang tid behandlingen tager under Booking.

◾ Du sparer 20% på den billigste, hvis du bestiller to enkelte behandlinger.

◾ Har du spørgsmål? Book en Gratis konsultation