Microneedling

Microneedling er en revolutionerende hudplejebehandling, der har vundet betydelig popularitet i de senere år. Denne non-invasive procedure ved brugen af små nåle til at skabe kontrollerede mikroskader på hudens overflade, stimulere kollagenproduktionen som er kroppens naturlige helbredende respons, hvilket fører til produktion af nye kollagen- og elastinfibre. Denne proces hjælper med at reducere forekomsten af rynker, ar og hyperpigmentering, hvilket resulterer i glattere, fastere hud.

Microneedling har også vist gode resultater med at reducere udseendet af ar, herunder acne ar og kirurgiske ar. De kontrollerede mikroskader, der skabes af nålene, stimulerer produktionen af nye hudceller, fremmer helingsprocessen og minimerer arvæv. Derudover hjælper microneedling med at nedbryde gamle kollagenfibre og ombygge huden.

Hyperpigmentering, der er karakteriseret ved mørkningen af visse områder af huden, ved at fremme omsætningen af hudceller og øger penetrationen af indsluset serums, med bedre effekt. De mikroskader, der skabes under proceduren, stimulerer produktionen af nye, sunde hudceller, der gradvist erstatter de pigmenterede celler.

▪️Mindre område - 30 min Feks øjne, mund, hals, hænder Pris: 795 kr

▪️Ansigt - 45 min Pris: 1.595 kr

▪️Ansigt og hals - 60 min Pris: 2.195 kr

▪️Ansigt, hals og bryst - 75 min Pris: 2.795 kr

▪️Område, krop - 45 min Fx strækmærker mave/bryst, akne på ryggen Pris: 2.795 kr

Rabat ved Kur behandling

▪️2 behandlinger: 10% rabat

▪️3 behandlinger: 15% rabat

▪️6 behandlinger: 20% rabat

Tidsbestilling

◾ Book din behandling, se priser & hvor lang tid behandlingen tager under Booking.

◾ Du sparer 20% på den billigste, hvis du bestiller to enkelte behandlinger.

◾ Har du spørgsmål? Book en Gratis konsultation