Om klinikken

Vores
Mission
Nova Sence er en klinik, hvor jeg tilbyder en bred palette af professionelle og personlige behandlinger; Herunder japansk lifting, Gua Sha, hårfjerning, microdermabrasion, cupping, permanent makeup, vipper og vedligeholdelse af bryn, i København NV.
Afhængig af dit behov, vil du gennemgå én behandling med mig, eller flere over et forløb. Har du nogen spørgsmål til hvilken behandling der er bedst til dig, så tag en snak med mig først om dine ønsker. Så skræddersyer jeg, i samråd med dig en opfriskende skønhedspakke, til dine unikke behov.
HVORFOR VÆLGE
NOVA SENCE?
Oplev mine beroligende, opstrammende og opfriskende behandlinger. Se udvalget af mine nøje sammensætte behandlingspakker efter dit behov, her.

Hos Nova Sence er du 100% i fokus, under din behandling. Det er vigtigt for mig at skabe et sted, hvor du kan koble af i en hektisk hverdag og fokusere på dig selv, og slappe af.
  • Personlig service
    Vores personlige service er skræddersyet til dig, hvor vi prioriterer individuelle behov og skaber en unik skønhedsoplevelse.
  • Certificeret behandler
    Vores salon er stolt af at have certificerede behandlere, der bringer ekspertise og professionalisme til hvert skønhedsforløb.
  • Du er i centrum
    Hos os er du i centrum af vores opmærksomhed, hvor hver skønhedsbehandling skræddersys til dine individuelle ønsker og behov.