Behandlinger

Om klinikken

At starte min egen skønhedsklinik har altid været min drøm, og i 2019 gik drømmen i opfyldelse. Og lad mig sige det, som det er: Jeg elsker mit job!

Mit mål er, at dit besøg hos Nova Sence skal være dit åndehul i en travl hverdag. Samtidig lover jeg, at når du træder ind i klinikken, vil du blive mødt med et stort smil samt en afslappet og uformel atmosfære.

Hos mig er mine kunder nemlig ikke blot kunder; I er værdsatte partnere på min rejse. Service er særligt vigtig for mig, og du kan derfor være sikker på, at du og dine behov altid er i centrum. Du kan også være sikker på, at behandlingerne bliver udført med høj faglig kvalitet – det sætter jeg nemlig en stor ære i.

Hos Nova Sence tilbyder jeg alt inden for hudpleje, og jeg er særlig stærk indenfor anti-ageing og problemhud. Derudover tilbyder jeg også japansk lifting og Gua Sha ansigtsmassage, vipper/bryn behandlinger og hårfjerning.

Jeg er uddannet kosmetolog og naturligvis certificeret i alle de behandlinger jeg udfører, ligesom jeg løbende deltager i kurser for at holde mig opdateret. Alle behandlinger i klinikken udføres med produkter fra Lycon, Circadia, Elleebana, Esthemax, Marc Inbane mm.

Husk! Jeg tilbyder alle nye kunder en gratis konsultation, hvor jeg kan anbefale dig det bedste forløb for netop din hud.

Jeg håber, at vi ses.

Arianne

Indehaver af Nova Sence