Hårfjerning

Jeg giver dig voksbehandlinger fra A-Z. Du kan altså hos mig få voksbehandlinger til hele kroppen – Og jeg bruger intet mindre, end Lycon Wax, som er de førerende inden for voks.

Med mig, som din certificeret behandler og med brugen af Lycon Wax garanterer jeg, at din hud efterlades silkeblød, hver gang.

Jeg benytter mig af Lycon Voks af lav temperatur, såfremt du altså bliver behandlet med en mild voks på en mild måde, der fungerer til selv den mest sensitive hud.

Lycon Wax er også bedre kendt for dets evne til at fjerne de mest genstridig hår i begge groretninger, helt ned til 1 mm.

Hvordan gør du din hud klar til en voksbehandling?

Do’s & Dont’s

For at opnå de bedste resultater anbefaler jeg, at du bruger en bodyscrub på det område, du skal have vokset. Det anbefales, at du påfører din bodyscrub samme dag, som voks behandlingen, eller dagen før voks behandlingen. På denne måde minimerer du muligheden for indgroede hår, efter din behandling.

For at opnå de bedste resultater af din voksbehandling, anbefales det også, at du undgår at bruge alle typer af barbermaskiner, da disse gør hårene stride, hvilket arbejder mod behandlingens ønskede resultater.

Undgå solarium i 24 timer efter behandlingen. Endvidere anbefaler jeg, at voks behandlingen foretages hver 3-4 uge, for det bedste resultat.

Tidsbestilling

◾ Book din behandling, se priser & hvor lang tid behandlingen tager under Booking.

◾ Du sparer 20% på den billigste, hvis du bestiller to enkelte behandlinger.

◾ Har du spørgsmål? Book en Gratis konsultation