Vipper & Bryn

Lash lift

Vil du også slippe for vippebukkeren dagligt? En lash lift behandling, er en behandling der bukker dine egen naturlige vipper på en skønsom måde.

Dine vipper vil efter en lash lift behandling fremstå længere, voluminøse og tættere, samt overordnet set skaber lash lift et mere intenset look ved øjenområdet.

Sådan foregår min lash lift behandling:

Ved hjælp af bløde silikoneforme, som lægges på de øvre øjenlåg, vil dine vipper bliver dine vipper forsigtigt løftet op og fastgjort til denne form, ved hjælp af vandbaseret lim..

Der påføres derefter Lash Lift Permgel, som bliver siddende i 10 minutter. Dernæst frigør jeg vipperne fra silikoneformen, og giver dine vipper en nærende keratinbehandling, som også virke beskyttende for dine smukke ny-bukkede vipper.

Lash lift kan bookes, som en behandling for sig selv, eller i sammensætning med andre pakker. Se under priser for vilkårene for at sammensætte dit unikke ”mix & match” tilbud på dine ønskede behandlinger.

▪️Vipperne syner længere, tættere og mere vulominøse efter en lash lift behandling

▪️Du slipper for at bruge vippe bukkeren dagligt

▪️Vipperne syner længere og tættere

▪️Mere intensitet ved øjenområdet

▪️Smukke bukkede vipper

▪️Holder op til 6-8 uger

▪️Ingen brug af extensions

Bemærk: Du skal rense eventuelt makeup af dit ansigt, en time før behandlingen. Og det anbefales, at du følger din After Care seddel nøje.

Brow lift

Brow lift behandlingen er bedre kendt, som ”Brushed up Brows”. Det er en behandling, som trender over alt i verden, og det gør den med god grund!

Med et brow lift, bliver selv de mest ustyrlige brynhår tæmmet, og dine bryn gives fylde for at gøre dem mere defineret, afhængigt af din ansigtsform og præferencer.

Hvis du synes dine brynhår er utæmmelige, og bare vokser i alle retninger, så er denne behandling helt bestemt noget for dig!

▪️Dine bryn vil øjeblikkeligt se mere fyldige ud

▪️Tæmmer brynhårene

▪️Giver en mere defineret form og brynhår

▪️Få 20% på farvning & plukning af dine bryn, når du får lavet dit brow lift

▪️Behandlingen af brow lift varer op til 8 uger, mens en eventuel farvning af bryn varer op til 4 uger.

Brow treatment

Min lækre Brow Treatment behandling består af rettelse af bryn med voks og pincet, hvorefter jeg tilføjer farve, såfremt du ønsker dette.

Brow treatment går man aldrig galt i byen med og er en behandling til dig, der blot ønsker at vedligeholde dine bryn.

Med voks fjerner jeg de uønskede hår omkring brynene, og derefter retter jeg formen af dine bryn efter med en pincet.

▪️Få stylet dine bryn

▪️Hvis farve til vælges behandlingen, vælges denne ud fra hårfarve, øjenfarve & hudtype.

▪️Behandlingen holder op til 4 uger

Brow Henna

Brow Henna er en all-in-one behandling for dig der ønsker at for frisket dine bryn helt op. De vil blive mere defineret og ensartet i farven.

Når jeg farver med Brow Henna opnår jeg en langvarig farvning som holder på huden i op til 2 uger og på selve bryns hårene i op til 6 uger.

Behandlingen starter ud med en grundig eksfoliering af brynområdet, hvorefter der foretages en nøje opmåling af den ønskede form. Både hud og hårene farves derefter med naturlig semi-permanent henna, der giver det lækre fyldige look. Til slut tilrettes brynformen med mild voks, så de får et fint løft og står helt skarpt!

Selve behandlingen indebærer: Ansigtsrens med milde produkter, opmåling af bryn, farve med en tilpasset farve hudtype, ret med voks, pincet og saks.

Får den bedste holdbarhed, anbefales ikke at få vand, olie eller hudplejeprodukter på det behandlede område i 24 timer efter.

Tidsbestilling

◾ Book din behandling, se priser & hvor lang tid behandlingen tager under Booking.

◾ Du sparer 20% på den billigste, hvis du bestiller to enkelte behandlinger.

◾ Har du spørgsmål? Book en Gratis konsultation