Permanent Makeup

Hvad er permanent makeup?

Permanent makeup, er også bedre kendt som semi-permanent make up, mikropigmentering eller som kosmetisk tatovering. Permanent makeup er en måde at fremhæve naturligt skønhed

Med semi- permanent makeup, vil nålen kun føres 0,2- 0,5 millimeter ned i huden, og det er derfor kun det yderste hudlag epidermis der bliver påført farve. Dette er også årsagen til, at permanent makeup skal opfriskes for at vedligeholde det flotte resultat. Jeg anbefaler at du opfrisker din permanente makeup, én gang om året. Permanent makeup foregår oftest over 2-3 behandlinger, for at det endelige resultat vil vise sig.

Før behandlingen

Inden behandlingen starter (25 min. før), vil du få lokal bedøvelse. Mens vi venter på virkning af denne, læses en samtykkeerklæring igennem, og denne underskrives. Dernæst, afstemmes forventningerne du har til resultatet. Hvis ikke du ved præcist hvilken slags permanent makeup du vil have lavet, eller er du i tvivl om hvad der vil passe til dig, så er det muligt at booke en konsultation med mig først. Beløbet for denne bliver fratrukket betaling af behandlingen. Jeg finder i samråd med dig, den rigtige farve. Farven vælges ud fra hudtype, hårfarve, øjenfarve m.m.

Behandlingen af permanent makeup kan vare op til 2 timer og 30 min. Der vil blive taget billeder før og efter billeder.

Under behandlingen

Der bliver også lagt bedøvelse under behandlingen, så du får den mest behagelige oplevelse. Jeg bedøver med lidocain creme. Det første der vil ske er, at jeg laver en optegning, du får lov til at godkende før jeg går i gang. Der sker altså ikke noget hen over hovedet på dig. Du er med hele vejen, og følger med i hele processen.

Efter behandlingen:

Huden vil straks efter behandlingen gå i gang med at udskille pigmentfarven. Der er stor forskel på hvor lang tid dette tager, men for de fleste varer det permanente makeup 1 år, eller mere.

Når du har fået din helt nye permanente makeup, er der mange ting du skal tage hensyn til; Blandt andet at du ikke må udsætte området for klorvand, saltvand, for meget sol eller varme med flere ting.

After Care

Du får en After Care Kit med dig hjem, så du bedst muligt kan pleje og passe din permanente makeup. Denne består af; En After Care vejledning, der forklarer dig hvad du skal gøre og ikke skal gøre, for at passe særligt på din nye permanente makeup, den første tid. Endvidere består den af en Premium Tattoo Natural SKIN Aftercare creme som beskytter og plejer området, efter behandling.

Det kan tage alt fra en uge og op til en hel måned, før man kan regne med resultatet af behandlingen. Det skyldes, at området hvor du har fået din permanente makeup skal hele.

Hvilke slags permanent makeup behandlinger laver jeg?

▪️ Læber; Herunder lipliner & full lips.

▪️ Bryn; Her kan du vælge mellem de populære powder/ombre brows

Tidsbestilling

◾ Book din behandling, se priser & hvor lang tid behandlingen tager under Booking.

◾ Du sparer 20% på den billigste, hvis du bestiller to enkelte behandlinger.

◾ Har du spørgsmål? Book en Gratis konsultation