Hvad er Nova Sence?

Nova Sence er en klinik, hvor jeg tilbyder en bred palette af professionelle og personlige behandlinger; Herunder japansk lifting, Gua Sha, hårfjerning, microdermabrasion, cupping, permanent makeup, vipper og vedligeholdelse af bryn, i København SV.

Afhængig af dit behov, vil du gennemgå én behandling med mig, eller flere over et forløb. Har du nogen spørgsmål til hvilken behandling der er bedst til dig, så tag en snak med mig først om dine ønsker. Så skræddersyer jeg, i samråd med dig en opfriskende skønhedspakke, til dine unikke behov.
SKØNHED / HÅRFJERNING / VIPPER & BRYN

SE BEHANDLINGER

Hos Nova Sence tilbyder jeg en bred palette af professionelle og personlige behandlinger.

HÅRFJERNING

Det anbefales at foretage behandlingen hver 3-4 uge. Du får derfor 20% på en abonnementsløsning hos mig.

ANSIGTSBEHANDLING

Slap af et sted, hvor du er 100% i centrum og få en afspændende, afslappende og opstrammende ansigtsmassage inspireret fra flere tusinde år gamle asiatiske teknikker.

HUDPLEJE

Jeg giver dig en 15 min. gratis hudpleje konsultation i klinikken & skræddersyer derefter en serie af hudpleje produkter, der passer til netop dig.

HVORFOR VÆLGE NOVA SENCE?

Oplev mine beroligende, opstrammende og opfriskende behandlinger. Se udvalget af mine nøje sammensætte behandlingspakker efter dit behov, her.

Hos Nova Sence er du 100% i fokus, under din behandling. Det er vigtigt for mig at skabe et sted, hvor du kan koble af i en hektisk hverdag og fokusere på dig selv, og slappe af.

FANTASTISKE PRODUKTER

Udforsk et univers af plejende og naturlige produkter. Find det produkt, der passer dig og din hudtype. Jeg har mere end 50 produkter i shoppen, som jeg blandt andet selv bruger privat, og før, under og efter mine behandlinger.

KONTAKT MIG

Hvis du har nogle spørgsmål?